Bolt nyitvatartás
Nyitott ajtó

Kedd - Péntek: 8:00 - 17:00
(ebédszünet: 11:30 - 12:30)

Szombat: 8:00 - 12:00

Vasárnap: ZÁRVA
Hétfő: ZÁRVA

 

Igazolvány- és Vízumkép

A hivatalos szabvány méretű igazolványképeket helyben nyitvatartási időben készítjük.
Ennek mérete 3,5x4,5 cm. Ára: 1,200 Ft / 4db.
A magyar szabványmérettől eltérő igazolványképek, vízumképek (mint pl. 5x5 cm) elkészülési ideje a szerkesztési idővel nő. Ára 1,200 Ft / 2db.
Általában meg lehet várni, mivel csak néhány percet vesz igénybe, de ez függ a folyamatban lévő munkáktól is.

  • Digitális formában is elkérhető a papírkép mellé: + 1,000 Ft / kép
  • Csak digitálisan kérve a fotózással együtt: 1,500 Ft / kép

Fotónyomtatás A4 méretig

Helyben A4es méretig (21 x 30 cm) tudunk képeket készíteni, ami akár azonnal is kérhető és megvárható.

A szabványméretek (cm-ben): 9x13, 10x15, 13x18, 15x21, 21x30

Ezeken kívül bármilyen más méret is kérhető A4es méretig, aminek drágább egyedi ára van, mely a szerkesztési díjat is magában foglalja.

Árainkat ide kattintva is megtalálja

Poszterek, vászonképek

A4-es méret felett is vállalunk nagyításokat és vászonképeket 3 napos határidővel, de felárral hamarabbi időpontra - vagy sürgős esetben még aznapra - is kérhető.

Méretek

A nagyításokhoz nem sürgős esetben tudunk képkeretet is hozatni a helyszínen kiválasztott típusból. Havonta egyszer érkezik a szállítónk.

Vászonképről blalabla...a vászonképek előnye, hogy modern, egyedi és különleges, valamint nem kell hozzá képkeretet venni. Fakeretre van felfeszítve a vászon anyagra nyomtatott kép.

Analóg filmkidolgozás

Régi, filmes gépeiket is behozhatják! A filmet kivesszük belőle és kérésre belefűzünk egy új tekercset. Külön filmvásárlásra is van lehetőség.

A kidolgozás kb. 2 hetet vesz igénybe, mivel heti egyszeri szállítással központi kidolgozóhelyre küldjük Szombathelyre a filmeket.

Képkeretek, albumok

Képkeretek széles választéka megtalálható nálunk az exkluzív kiviteltől az egyszerűbbig.  

Asztali, fali, fa, üveg, valamint műanyag keretek, egy fényképnek való vagy akár többrészes képkeretek többféle stílusban, színben és összeállításban.

Egyedi méretű képkeretek is rendelhetőek a helyszínen kiválasztott fakereteink közül, valamint klipszes üvegkeretből. Szállítás havonta egyszer van, így az érkezési idejéről a megrendeléskor tudunk tájékoztatást adni.

 

Albumot is választhat képeihez a 24 darabostól egészen 300 db-osig. Általános jellegűek, babás és esküvői albumok is kaphatóak berakosgatós és beragasztós változatban is. Az utóbbihoz fotósarkokat vagy kétoldali fotóragasztó tappancsokat lehet vásárolni.

Dokumentum nyomtatás

Kisebb mennyiségű dokumentumok kinyomtatását is vállaljuk.

Digitális adathordozón és lehetőleg PDF formátumban érdemes hozni! Ez azért fontos, hogy ne legyenek elcsúszások, ezáltal nálunk is ugyanúgy jelenjen meg, mint ahogyan azt megszerkesztették, mivel a dokumentumok szerkesztését mi nem vállaljuk!

Hivatalos okmányokat csakis fekete-fehérben nyomtatunk.

Színes fényképeket kizárólag laboros kidolgozással készítünk, ezeknek a nyomtatását tintasugaras nyomtatóval nem vállaljuk.

Fénymásolás nálunk nincs! Az írószerekben, valamint a sárvári könyvtárban kérhető. Felhívnánk a figyelmet rá, hogy ezeken a helyeken pl. nyomtatást tudtunkkal nem végeznek.

Naptárkészítés

Készíttessen velünk fali fényképes naptárt!

Kérhető méretek: A5 (15x21cm) , A4 (21x30), A3 (30x40)

Kérhető típusok: 1 lapos éves naptár vagy 12 lapos havi naptár borítóval

Ezekhez értelemszerűen 1 db vagy 13 db képet kell hozni.  Montázs illetve plusz képek rátétele feláras.

Választható hozzá mintás háttér is!

A képeket digitálisan, adathordozón (pendrive-on) érdemes behozni lehetőleg eredeti, nagy felbontásban, ami a szebb minőséget garantálja.

Képről kép, Scannelés

Ha vannak régi papírképeitek, amikről kellene másolat, mi elkészítjük!

Sok esetben szebb is a végeredmény, mint az eredeti.

Kérhető csak digitális formátumban is.

Ha nagyobb mennyiségű papírképről van szó, olcsóbb ha már szkennelten, digitális formában hozzák be. Fontos hogy jpg formátumban , körbevágva, jó felbontásban, min. 300 DPIvel szkennelve, de mini képek esetén vagy ha 10x15-nél  nagyobb nagyítás kell belőle akkor 600-1200 DPIvel.

Retusálás: Képek javítása, mint. pl. törések, karcok, foltok eltávolítása.

Képmanipuláció: Személyek, testrészek, háttér, egyéb részletek eltüntetése vagy összemontírozása. Ezeket nem minden esetben vállaljuk, látnunk kell hozzá a képeket és hogy mi lenne a kívánság. Általában fél vagy több órás munkák, ezért drágább szerkesztési díjjal jár.

Montázskészítés
Kollázs

Montázs készítését csak úgy vállaljuk, ha konkrét elképzeléssel jönnek hozzánk vagy ha együtt a helyszínen szerkesztjük össze.
Érdemes odahaza elkészíteni, így biztosan olyan lesz, amilyennek szeretnék, valamint úgy nem kerül szerkesztési díj felszámolásra.

Tudunk ajánlani egy számítógépre letölthető ingyenes montázskészítőt, amit könnyű kezelni és megfelelő a felbontása is nagyobb méretű képek nyomtatásához.
A program neve: Collagerator.
A kezeléséhez készítettünk egy egy oldalas magyar nyelvű leírást, amit innét tölthettek le: Collagerator. Kérünk benneteket, hogy olvassátok el alaposan és mindenképpen kövessétek a fő pontokat ahhoz, hogy a végeredmény használható, jó minőségű legyen. Feliratozni sajnos nem tud a program. Ha ilyen kérés van, hagyjatok ki neki helyet és kérjétek tőlünk a feliratozást utólag az elkészült képre.

Fontos: a mobiltelefonos applikációkat azért nem ajánljuk, mert általában nagyon kis felbontásban készítik el a montázsokat, kicsi lesz a végeredmény, így megtörténhet, hogy már A4-es méretet sem érdemes belőle nyomtatni, nagyobbat meg végképp nem. Ilyen esetekben életlen, homályos, szemcsés, szétesett lehet a kép, a jó minőséget nem tudjuk garantálni.

Fényképezőgépek, tartozékok
FUJI fényképezőgép

Hivatalos FUJI partnerként az összes FUJI fényképezőgépet és tartozékait forgalmazzuk, garanciával.

Ezen felül kapható nálunk használt fényképezőgép is, ill. minden olyan fontos kiegészítő, mely a fotósok munkáját segíti:
- professzionális munkaállomások fotó- és videószerkesztéshez (HP, DELL, Lenovo, Xeon processzoros gépek).
- nagyon jó színlefedettséget biztosító monitorok (DELL UltraSharp széria)
- professzionális kalibráló eszközök (X-Rite)

... illetve vállalunk monitor színkalibrálást, ill. "Bevezetés a színprofilok világába" oktatást is.

Az eladó eszközök oldalt itt találod.

Laminálás

Laminálás kérhető, viszont a hozott anyagok laminálásánál felelősséget nem vállalunk a minőségért vagy esetleges sérülésekért. Ezt nem elijesztésnek szántuk, általában nem szokott gond lenni, de bizonyos papíroknál nem tudjuk, hogyan reagál a gépünk, ezért nem tudjuk a teljes bizalmat megszavazni neki.

Videókazetta digitalizálás

Megmentjük régi, videókazettára rögzített felvételeit!

VHS kazettáról, Hi8 és Super8 kazettákról vállaljuk a jó minőségű digitalizációt, melyet vagy DVD-re vagy adattárolóra másolunk.
Minden megkezdett felvételi óra 1,500 Ft-ba kerül.

Csak európai, PAL-szabványban rögzített felvételeket tudunk digitalizálni.
A nagyon régi - esetleg sérült -  szallagokat nem tudjuk javítani, de amíg élvezhető és érthető a felvétel, addig átmásoljuk számítógépre.

Videó vágást, szerkesztést nem vállalunk!

Fényképes ajándéktárgyak
Lézergravírozott üvegkocka

3D hatású lézertechnikával készült kulcstartók, medálok valamint üveg-hasábok:
Saját fényképpel rendelhető, melyet elegáns fekete ajándékdobozban kapsz meg. Nagyon szép, különleges ajándék. Vásárolható hozzá LEDes világítótalp, amivel gyönyörűen ki lehet emelni bármilyen fényviszonyok mellett. A LaserPictureShop termékeit nálunk az üzletben veheted át - így szállítási díjat sem kell fizetned! Aktuális katalógusuk innen tölthető le: Katalógus 2017-.

Hűtőmágnesek, kulcstartók:
Igazolványkép méretben kulcstartó és hűtőmágnes, 10x15-ös méretű képhez hűtőmágnes kapható!

CEWE átvevő-pont vagyunk:
A Cewe oldaláról rendelhetőek különböző aranyos, akár hasznos fényképes ajándéktárgyak. Ha interneten leadva rendelésedet hozzánk kéred, a szállítási díj a legtöbb esetben olcsóbb lesz, mint ha házhoz kérnéd.